Top Shop - Daydream

 

 

 
 
En annan sommarfärg som jag för tillfället försöker använda upp i mitt Project Polish 2017 är denna ovan från Top Shop. Ett mjukt, barbie rosa nagellack som är perfekt så här på sommaren. Tyvärr är kvalitén på det lite tveksam. Den är svår att applicera så att den blir helt täckande på nageln och alla veck eller skador på nageln syns tydligt genom nagellacket. Det krävs två lager för att få en hyfsat jämn färgfördelning över hela nageln. Hållbarheten är inte heller den bästa på detta nagellacket. Redan efter några handtvätt så har nagellacket börjat försvinna från topparna på naglarna. 

Depend - 435

 

 

 
 
Detta är en av de nagellacken som jag har i mitt Project Polish 2017. En väldigt vacker färg, men ganska svår att applicera jämnt. Det krävs två lager för att få helttäckande färg, men även då är den applicerad fläckvis helttäckande och fläckvis skir. Den torkar inom ett par minuter och är väldigt fräsch sommar färg. Men eftersom det är en ljus färg blir alla ojämnheter av nageln och appliceringen väldigt väl synliga. 
 
Detta är en kandidat för mig att ta med mig på semester i år. Jag tror att den skulle göra sig riktigt fin i sol, pool och hav. ♥

Glossybox - Maj 2017

 
 
 
 
Detta var min sista Glossybox för denna omgången. Jag vet inte om jag kommer att starta upp min prenumeration igen eftersom jag inte har varit så överväldigad över de flesta av produkterna som har kommit i boxarna. Av produkterna ovan kan jag säga att jag i nuläget använder Youth Lab - Daily Sunscreen Cream eftersom den har SPF 50. Den luktar ganska gott och ger fukt och näring åt mitt ansikte och jag gillar den faktiskt. Dock måste jag säga att en negativ grej är att den måste appliceras om ifall man svettas eller kommer i kontakt med vatten i ansiktet eftersom effekten från den försvinner då. 
 
De resterande produkterna har jag inte hunnit testa ut ännu och jag har inte riktigt någon åsikt om de, men spännande känns de i alla fall inte. 

Project Polish 2017

 
 
 
 
 
 
Sommartiden är här och för min del innebär det några veckor semester. Det har varit kämpigt att försöka använda upp nagellack samtidigt som jag inte får ha det på mitt jobb. Detta har inneburit att jag har endast haft 1-2 dagar per vecka att ha nagellack och min process i årets Project Polish har varit långsam med endast två nagellack som är slut. Nu under semestern förväntar jag mig kunna göra slut på åtmistone två stycken till. 
 
Ovan kan ni se alla nagellack som jag kommer att använda och njuta av i sommar, och framåt resten av året. Skulle jag använda upp några stycken så kommer jag att lägga till nya inför hösten. Men visst är det glada färger? :)
 
Dessa nagellack har jag i mitt Project Polish 2017 just nu: 
1. Nordic Starcap -Grå
2. Yves Rocher - 14 Rose givré
3. She Bunny - 028 (blå)
4. H&M - Silver Glitter
5. Essie - Too Too Hot
6. Top Shop - Daydream
7. Depend - 83 (orange)
8. Depend - 031 (vit)
9. Depend - 435 (turkos)
 
Dessa nagellack har jag använt upp (syns kryssade ovan): 
1. Okänt märke - Koppar
2. Depend - 429 (grön)